">
دانلود فیلم ایرانی مردن در آب مطهر
دانلود فیلم ایرانی مردن در آب مطهر با لینک مستقیم
(در صورت نارضایتی صاحب اثر لینک دانلود حذف می شود)
بزودی
نام فیلم : مردن در آب مطهر
ژانر :اجتماعی ، ،
کارگردان : نوید محمودی
نویسنده : نوید محمودی
بازیگران : علی شادمان ,ندا جبرائیلی ,متین حیدری نیا ,صدف عسگری ,سوگل خلیق ,علیرضا آرا ,پیمان مقدمی ,امیررضا رنجبران
محصول کشور : ایران
سال تولید : ۱۳۹۹
زبان : فارسی
کیفیت : بالا
خلاصه داستان :قصهی چند جوان مهاجر افغان را روایت میکند که قصد رفتن به اروپا را دارند… رونا: حامد از دریا نترسی یا از هر چی که بترسی بلای جونت میشه، حامد: نمی ترسم…
وقتی برادران محمودی کمکم در سینما و تلویزیون ایران دیده شدند، بسیار از این که فضا برای فعالیت دو کارگردان افغان در ایران فراهم شده خوشحال شدم. این که آنها حالا میتوانند صدای نسل مهاجر افغانستان و مشکلاتی که این گروه تجربه کردهاند باشند. البته هر چه که گذشت، مشخص شد که این ۲ برادر فیلمساز چه از نظر محتوایی و چه فرم در حال دور شدن از حداقل استانداردهای مورد نیاز سینما هستند. موضوعی که در جدیدترین فیلم آنها یعنی مردن در آب مطهر به خوبی قابل مشاهده است.
با پسری طرف هستیم که بزرگترین هدف و دغدغهاش در زندگی مهاجرت است و هدف فیلم هم این است که به ظاهر دغدغههای او برای انجام این کار سخت را به تصویر بکشد. در ابتدا و برای آن که بار درام فیلم افزایش پیدا کند، با یک داستان عاشقانه طرف هستیم. رابطهای که یکی از بدترین نمونههای حاضر در فجر امسال بود و هر چقدر که برای درک آن تلاش کردم با مشکل روربرو شدم.
پسر بارها بهگونهای رفتار میکند که انگار با دختر ارتباط عمیقی دارد و پیوندی قدیمی بین آنها برقرار است. به همین خاطر از او انتظار داریم که در برخود با دختر و شناختن رفتارهای او، هوشمندانهتر و حداقل منطقی عمل کند. از سوی دیگر، با گذشت زمان و وقتی که کاراکتر دختر توسط نویسندگان شرح داده میشود، با شخصیت متناقصی طرف میشویم که اصلا نباید با چنین پسری به هیچ دلیلی رابطه باشد و انگار که اصلا این پسر هیچ وقت دختر را نمیشناخته و در تمام این مدت با شخص دیگری در رابطه بوده است.
در کنار این عشق، مسائل ناموسی هم به عنوان یکی از دغدغههای اصلی کاراکتر قهرمان داستان مطرح میشوند. در مرحله اول مشکل این است که واقعا نمیدانم که چقدر در سینمای ایران باید شاهد تمرکز روی چنین موضوعی باشیم و چرا درصد بالایی از فیلمهای حاضر در فجر امسال و سالهای گذشته از این موضوع برای پیش بردن درام فیلم خود استفاده کردهاند
این اتفاق به آبکیترین شکل ممکن در مردن در آب مطهر رخ میدهد به طوری که کاملا حس میکنید که چنین داستانی را پیش از این بارها در سریالها، سایتها و فیلمهای درجه چندم شنیدهاید. اما مشکل اصلی اینجاست که کاراکتر قهرمان فیلم به هیچ کدام از این اتفاقات آبکی هم واکنشی نشان نمیدهد. در واقع شما هیچ کنشی که از یک قهرمان توقع دارید را در رفتار او مشاهده نمیکنید..
او بیشتر از آن که بخواهد در مورد اتفاقاتی که در داستان فیلم رخ میدهند کاری انجام دهد، مانند یک کاراکتر دمدمی مزاج عمل میکند که هر از چندگاهی به خاطر رخ دادن یک سری اتفاقات داد و بیداد میکند و بعد به طور کلی موضوع را فراموش میکند و سر یک موضوع جدید عصبانی میشود
پایان فیلم هم با منطق روایی باقی فیلم هیچ تناسبی ندارد و بهشکلی باورنکردنی احمقانه است. این مهاجر غیرقانونی میرود سراغ پلیس! در صحنه پایانی مردن در آب مطهر تمام آدمهای درگیر داستان جلوی پلیس حاضر میشوند و باز یکسری شعار بهخورد تماشاگر میدهند که هیچ تاثیری در گرهگشایی نهایی ندارد. قهرمان با رفتن پیش پلیس، پای خیلی از آدمهای نزدیک و موثر در هموار شدن راه مهاجرت غیرقانونیشان را وسط میکشد و آنها از کار بیکار میکند. عملی خودخواهانه که دقیقا نمود ابعاد سوپر ناسیونالیستی فیلم است.
اما مردن در آب مطهر هرچند ناسیونالیستی است اما نمیتوان به آن گفت نژادپرستانه. چراکه اصلا جامعه آماری فیلم و افرادی که از جامعه ایران نشان میدهد بسیار محدود است و اصلا بحث آدم خوب و بد در هر فیلمی پیش از هرچیز به شخصیتپردازی مربوط میشود. اگر قاچاقچیها و افراد درگیر در فیلم آدمهای بدی هستند بهخاطر ماهیت کاراکترشان است نه ایرانی بودنشان