">
دانلود فیلم ایرانی به نام مبارک
Download Film called Happy
دانلود فیلم Happy
دانلود فیلم با لینک مستقیم
نام فیلم : مبارک
ژانر : اجتماعی ، خانوادگی ،
کارگردان : محمدرضا نجفی امامی
نویسنده : محمدرضا نجفی امامی
بازیگران : الناز شاکردوست ، امیر رهبری ، تورج نصر،منوچهر آذر ، حسن کریمخانزند ، مرجانسپهری ، ،
محصول کشور : ایران
سال تولید : ۱۳۹۵
زبان : فارسی
کیفیت : بالا
خلاصه داستان : داستان این فیلم در مورد پیرمردی است که به حرفه نقالی مشغول است و ابزار کارش، عروسکهای شخصیتهای شاهنامه است. او نوه جوانی دارد که از دنیای پدربزرگش کاملاً دور است و بر این اساس تضادهایی بین او و پدربزرگش وجود دارد و…
داستان فیلم سینمایی «مبارک» درون مایه ای اساطیری و افسانه ای دارد که با واقعیت های دنیای جدید در هم می آمیزد. کارگردانی این اثر بر عهده ی « محمدرضا نجفی امامی» قرار دارد و علی نجفی امامی در مقام تهیه کننده ی این اثر در کنار او به کار تولید این پروژه پرداخته اند.
داستان فیلم «مبارک» روایت پیرمرد نقالی است که با عروسکهایی که در اقتباس از شخصیتهای شاهنامه ساخته شدهاند، به کسب و کار و زندگی مشغول است.
پیرمرد نقال این ماجرا بخش فراوانی از زندگیاش را در جهان اسطورهها گذرانده است و روزگارش را گذرانده است. ولی از سوی دیگر نگران روزی است که شخصیتهای سیاه افسانهای، دنیا را به سوی تاریکی و تباهی بکشانند.
کتاب شاهنامه روایت ماجراهای افسانه ای و اساطیری است که در مورد ایران است، شناخته شده ترین شخصیتهای شاهنامه برای ایرانیان، رستم، سهراب، افراسیاب و ضحاک مار دوش هستند. نقالی در گذشته یکی از روشهای سرگرمی مردم بوده است که نقالان در نمایش های روحوضی و یا قهوه خانههای روایتهای مهیج و شیرین شاهنامه را برای شنوندگان بازگو میکردند.
در مورد شخصیتهای انیمیشنی این فیلم باید گفت در این فیلم سینمایی ۲۱ کاراکتر انیمیشنی حضور دارند که برای کمک رساندن به پیرمرد نقال ، با نوه جوان او همراه شده و با هم یک داستان پرفراز و نشیب و ماجراجویانهای را آغاز میکنند.
کارگردان این اثر سینمایی« محمدرضا نجفی امامی» است که «مبارک» اولین ساخته سینمایی این کارگردان جوان به شمار می آید که ۵ سال مداوم بر روی کار شده است و در نهایت با استفاده از فن اوری های روز انیمیشن سازی جهان پس از اولین اکران خود در جشنواره های معتبر به زودی در گروه سینمایی آزادی به نمایش درمی آید.
فیلم سینمایی مبارک را باید اولین رئال – انیمیشن کاملا ایرانی دانست که تمامی مراحل تولید آن در داخل کشور صورت گرفته است و برای ساخت و تولید قسمت های انیمیشنی آن تا کنون بیش از ۱۱۰ نفر انیماتور فعالیت داشته اند. این فیلم پیش از این در جشنواره بین المللی فیلم فجر، جشنواره مونترال کانادا ۲۰۱۶ و جشنواره بوسان کره ۲۰۱۶ حضور داشته است.
طراحی شخصیتهای شاهنامه ای این فیلم جدای از شخصیت های اصلی داستان است و ما شاهد تغییر در شخصیتهای افسانه ای این فیلم سینمایی خواهیم بود
دیو اکوان:
«اکوان » نام یک دیو است که در داستانهای شاهنامه با رستم دشمنی دارد و با او به نبرد میپردازد. اما اکوان در فیلم سینمایی مبارک، یک دیو سادهلوح، مهربان و گویا اندکی نادان است که اتفاقاً رستم را هم بسیار دوست دارد و برای کمک به او تلاش زیادی میکند.
دیو سپید:
در کتاب شاهنامه آمده که دیو سپید، سردسته دیوها و بسیار حیلهگر است. او کیکاووس شاه را به دام میاندازد و رستم مجبور میشود برای نجات او، با دیو سپید بجنگد و او را از پای در آورد. اما در فیلم سینمایی مبارک، دیو سپید همان دیو پرخاشگر و بد ذات شاهنامه نیست …دیو سپید در این فیلم، نه تنها با رستم داستان شاهنامه دشمن نیست و با او نمیجنگد، بلکه به او علاقه دارد و با دشمنانش مبارزه میکند. او از اکوان عاقلتر است و دائم مجبور است که اشتباههای او را بپوشاند.
مبارک:
مبارک، شخصیت نام آشنای روزهای نوروز است، شخصیت صورت مشکی که صدای جغجغه گونه ای دارد، همان عروسکی اکه از دیرباز در نمایشهای عامیانه ایرانی حضور داشته و با شیطنت و شوخطبعی، مخاطبان را خندانده است. ولی مبارک در نمایشهایش تنها نیست و با یک مرشد همراه است که داستانی را برای حاضرین روایت می کند و مبارک با سئوالها و شیطنتهایش، با او همراه است. نام فیلم سینمایی «مبارک» از همین شخصیت دوستداشتنی و پرشیطنت که در ذهن ایرانیان ماندگار شده است، الهام گرفته شده است. شخصیت مبارک در این فیلم، با دیوها همراه میشود و در تمام لحظات این داستان ماجراجویانه حضور دارد.طراحی لوگوی این فیلم توسط شعله قاهری انجام شده است.
نویسنده ی این اثر بهروز واثقی است ، سایر دست اندرکاران این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: سپیده عبدالوهاب، طراح صحنه و لباس : اصغر نژاد ایمانی، مدیر صدابازیگران: محمد رضا علیمردانی، طراح و چهره پرداز: علیرضا خورشید، صدابردار: حمید اسلامی، طراح کاراکتر : حامد کمالی، ساخت عروسک : کامران خلج، طراح لباس عروسکها : سحر عبدالهی، برنامه ریز: سید مهدی فرخ پور، جواد گنجی، جلوه های بصری: محمدرضا نجفی امامی، عکاس: آرش صادقی، مدیر تولید: مهدی مددکار، منشی صحنه: پانته آ حسینی، مدیرتبلیغات و روابط عمومی : عباس وردی، مشاور رسانه ای: مهسا بایگان.آهنگ ساز: بهرام دهقانیار